Ny iPhone på gång?

När betaversioner av iOS släpps till utvecklare och testare så är det nästan alltid några entusiaster som ger sig på jakt i själva koden för att leta upp nya spännande, dolda saker och ting som kan vara kul att veta om. Detsamma gäller nu när betaversionen av iOS 4.3 har kommit utveklarna tillhanda. Det är nyhetssidan Engadget som har tagit sig en närmare kik på koden och funnit några nya, hittils okända versioner av iPhone.

Om vi tittar på bilden så ser vi iPhone 3.2 (som är den nya iPhone 4 modellen som släpptes i USA tidigare i veckan) och iPhone 3.3 (som är en liknande modell, fast för den asiatiska marknaden). Dock dyker det upp två stycken nya modeller som är tidigare okända, nämligen iPhone 4.1 och iPhone 4.2. Kan det vara så att det kommer en iPhone 5 till sommaren? (mönstret som har varit hittils gällande släpp av nya iPhone modeller talar för det, så vi kan ju alltid hoppas!)