Hur påverkas vi egentligen av Angry Birds?

Att Angry Birds på relativt kort tid blivit ett av de absolut mest populära mobilspelen har nog inte undgått någon. Men hur påverkar det oss egentligen? Undersökningsföretaget AYTM ställde sig denna fråga och har nu publicerat svaren i en snyggt sammanställd infographic. Företaget ställde diverse frågor om spelet till 500 respondenter som hade laddat ner minst ett av de tre Angry Birds-spel som finns tillgängliga.

Visste du t.ex. att:
* Vi spelar Angry Birds sammanlagt 200 miljoner minuter om dagen?
* Angry Birds har laddats ner över 300 miljoner gånger?
* Vi sammanlagt har skjutit iväg ungefär 100 miljarder fåglar på de elaka grisarna?

Hela sammanställningen finns att observera nedan.

 

(klicka här för att se bilden i dess ursprungliga storlek)

Den stora frågan är om det finns någon kur mot detta beroende? AYTM har kommit fram till att det tyvärr inte finns någon kur, annat än att ta bort spelet helt från din telefon. Känner du igen dig i sammanställningen? 😉