Upplever du problem med Wi-Fi efter att ha uppdaterat till iOS 7?

Efter det att iOS 7 släpptes till den breda publiken så verkar det som att den nya versionen har tagits emot med god hand av de flesta, dock inte av alla. Ett WiFi-relaterat problem har nämligen uppenbarat sig, som gör att du inte kan ansluta till ditt nätverk. Detta problem uppenbarade sig delvis i samband med att iOS 6 släpptes, och där lyckades Apple efter uppdateringar och annat lösa problemet, dock inte för alla.

Problemet som nu har uppståt i iOS 7 gör att användare inte kan ansluta till trådlösa nätverk, vilket har skapat stor frustration hos många på bland annat Apples egna supportforum. Ett trick som verkar ha hjälpt många gällande detta verkar i alla fall ha uppenbarat sig, och förhoppningsvis kan det hjälpa de av er som har upplevt dessa problem, och tricket är som följer:

  1. Börja med att sätta din iPhone i Flygplansläge via Inställningar > Flygplansläge
  2. Gå sedan till Inställningar > Allmänt > Nollställ > Nollställ nätverksinställningar
  3. Efter detta startar du om din router/trådlösa accesspunkt som du försöker ansluta till och låter den starta upp igen
  4. Slå nu av Flygplansläge på din iPhone och anslut som vanligt till ditt nätverk
  5. Nu ska du kunna ansluta till ditt nätverk som vanligt

Hoppas att detta löste problemet för de flesta av er, är det så att ni inte får bukt med det så släng gärna iväg en kommentar nedan, vi kommer att uppdatera detta inlägg allt eftersom nya tips och trix kommer in 🙂