Jailbreakgruppen PanGu släpper jailbreak till iOS 9

Inom jailbreakvärlden har gruppen PanGu sedan deras iOS 7-jailbreak varit ett stort namn, där de fortsatt leverera nya verktyg för att jailbreaka iOS. Nu är det dags igen, och denna gång är det jailbreak för iOS 9.

Det nya verktyget går under det logiska namnet PanGu iOS 9 Jailbreak och släpptes i mitten av förra veckan, som nu efter lite bugguppdateringar och annat har i skrivande stund nått version 1.0.1. Likt tidigare versioner av PanGu:s jailbreak så behöver du både stänga av Hitta min iPhone samt sätta telefonen i flygplansläge, men i denna version så behöver du även ge programmet tillgång till dina bilder (pga. ett säkerhetshål som används som går genom denna).

I dagsläget finns det endast stöd för Windows, men precis som tidigare så borde en version för Mac komma inom kort.

En guide till hur ni jailbreakar er iPhone på iOS 9 finns här!