iOS 9.3.2 är släppt – åtgärdar småfixar och introducerar en ny funktion

Årets upplaga av WWDC börjar närma sig med stormsteg, där vi bland annat kommer få en första titt på nya iOS som troligen kommer heta iOS 10. Inför detta har nu Apple dock släppt en liten uppdatering av iOS 9. Uppdateringen går under namnet iOS 9.3.2 och bjuder på en del buggfixar och förbättringar (enligt listan nedan), men den kanske roligaste uppdateringen är att man nu äntligen kan köra Strömsparläge och Night Shift SAMTIDIGT, något som inte varit möjligt tidigare 🙂

Utöver detta så innehåller uppdateringen följande:

• Åtgärdar ett problem som gjorde att vissa Bluetooth-tillbehör kunde få problem med ljudkvaliteten när de parkopplades med iPhone SE.

• Åtgärdar ett problem som gjorde att det ibland inte gick att slå upp ordboksdefinitioner.

• Korrigerar ett problem som gjorde att det inte gick att skriva e-postadresser med det japanska Kana-tangentbordet i Mail och Meddelanden.

• Åtgärdar ett problem för VoiceOver-användare som använder Alex-rösten, där enheten bytte till en annan röst vid uppläsning av punkter och mellanrum.

• Åtgärdar ett problem som gjorde att MDM-servrar inte kunde installera anpassade B2B-appar.

För att uppdatera din telefon så går du som vanligt till Inställningar > Allmänt > Programuppdatering på din iPhone, alternativt kopplar in din telefon i datorn och uppdaterar via iTunes.